Menu
Your Cart

Termeni si conditii

Cum cumpar?

Cand v-ati hotarat asupra unui produs, apasati pe butonul "adauga in cos".
La pasul urmator se selecteaza cantitatea dorita. Daca doriti sa achizitionati si alte produse, dati click pe butonul "Inapoi " si procedati identic ca la pasul anterior. Dupa ce ati ales produsele si cantitatile dorite, se apasa pe "Continua"
La pasul urmator, daca aveti cont un cont creat,va trebuie sa intrati in cont, sau daca nu aveti deja un cont de client, trebuie facut un cont nou. Atentie, toate campurile sunt obligatorii.

Ulterior puteti opta pentru a continua cumparaturile, fapt ce se realizeaza prin apasarea butonului “Continua Cumparaturile”, sau sa finalizati comanda deja initiate prin apasarea butonului “CONFIRMA COMANDA”.


Cum platesc?

Pentru plata produselor achizitionate aveti la dispozitie urmatoarele modalitati de plata:
plata in numerar la magazinul ZASS ELECTROCENTER 
plata prin transfer bancar 
plata in numerar la livrare


Datele de facturare

Daca doriti factura eliberata pentru persoana fizica, va trebui sa completati toate campurile necesare cu Nume, Adresa, CNP si serie CI. Daca doriti factura eliberata pentru persoana juridica, trebuie de asemenea completate toate campurile.


Confirmarea comenzii

In momentul finalizarii comenzii, vi se trimite automat un e-mail de confirmare cu produsele solicitate si suma de achitat, datele referitoare la livrare si modalitatea de plata. Ulterior acestui mesaj veti primi un e-mail in care se va face recapitularea comenzii pe care ati facut-o incluzand si costul de transport pe care-l genereaza livrarea la destinatia indicata. In urma primirii acceptului dvs. in scris la conditiile de livrare oferite, vom purcede la livrarea catre dvs.