Menu
Your Cart

Argumentele ZASS

7 ARGUMENTE CA SA DEVII CLIENTUL NOSTRU

Prima recomandare


Întreabă-ne și noi îți recomandăm cel mai bun produs din clasa sa, ca raport Calitate – Preț. În cazul în care în termen de 15 zile găsești o ofertă mai bună (ofertă însemnând ansamblu de produse și servicii oferite împreună cu produsul de bază) în zona de vecinătate (zona de vecinătate este definită conform tabelului de adrese, cartiere și străzi afișate în magazin) pentru același produs, noi ne obligăm să-ți dăm înapoi diferența. De această opțiune beneficiază doar acele produse care sunt semnalizate cu acest simbol. Produsele semnalizate cu acest simbol pot beneficia și de alte opțiuni, ca de exemplu montaj gratuit, banii înapoi garantat, etc., acest pachet de servicii find semnalizat pe cartoteca produsului respectiv.

Montaj gratuit la domiciliu


Caută în magazinele Zass Electrocenter produsele marcate cu acest simbol și vei beneficia de montaj gratuit la domiciliu al produsului respectiv. Este suficient să te adresezi asistenților de vânzare, iar ei vor programa ziua în care îți va fi instalat produsul. Operatorii de service vor instala produsul conform standardelor și condițiilor stabilite. Alege produsul cu o astfel de opțiune și problema montajului este rezolvată. Fără probleme post-vânzare.

Banii înapoi garantat


Orice produs din magazinele Zass Electrocenter marcat cu acest simbol beneficiază de avantajul că, dacă în termen de 60 de zile de la cumpărare nu ești mulțumim de performanțele lui sau nu este produsul care să răspundă întru totul nevoilor tale, noi îți dăm banii înapoi garantat sau diferența până la prețul unui nou produs ales din magazinele Zass Electrocenter. În cazul în care noul produs are un preț mai mic decât cel inițial, noi ne angajîm să dăm înapoi banii ce reărezintă această diferență. În momentul în care se returnează banii reprezintând contravaloarea produsului sau diferența până la valoarea noului produs ales, se completează formularul de retur, iar clientul are obligația să prezinte factura originală și certificatul de garanție.

Discount de bună vecinătate


Dacă ești vecinul nostru, dacă locuiești în zona de vecinătate (zona de vecinătate este definită conform tabelului de adrese, cartiere și străzi afișate în magazin) în jurul magazinului Zass Electrocenter, vino cu buletinul și vei beneficia de un discount suplimentar indicat în cataloagele Zass Electrocenter pentru orice produs marcat cu acest simbol. Ești vecinul nostru, fii clientul nostru fidel, noi apreciem și recompensăm acest lucru. Produsele care beneficiază de această opțiune nu mai pot primi alte discount-uri, nu se face cumul de discount-uri.

Livrare gratuita pe intreg teritoriul Romaniei *


* - livrarea se face gratuit pentru produsele care sunt insotite de iconita care simbolizeaza acest serviciu.

Livrare pana in fata usii casei tale *


Prin accesarea acestui serviciu vei beneficia de livrarea produsului comandat pana in fata usii domiciliului tau indifferent de masa si volumul produsului comandat! Specifica in comanda on-line faptul ca doresti serviciul "Livrare pana in fata usii casei tale!" si de restul ne ocupam noi!


* Acest serviciu este contra-cost.

Negociere direct în magazin


Negociază cu asistenții din magazine, în funcție de oferta zilei respective poți obține cel mai mic preț prin TINE. Abilitățile tale de negociere te vor ajuta să obții prețul cel mai mic... Garanția Esti Tu. Această opțiune se aplică doar acelor produse din magazinele Zass Electrocenter care nu fac obiectul altor promoții, produse care se află deja în Ofertă (produse cu preț roșu sau ansamblu de produse și servicii oferite împreună cu produsul de bază) și pachete promo.

Support


Acest serviciu îți stă la dispoziție, ori de cîte ori ai o dilemă în ceea ce privește o decizie de cumpărare. Apelează acest serviciu al nostru, completează chestionarul minimal și în maximum 30 de minute vei avea o propunere din partea noastră, care cu siguranță va fi în avantajul tău.

aceste argumente sunt valabile doar în magazinele în care produsele sunt marcate cu simbolurile de mai sus