Menu
Your Cart

Termeni si conditii

Cum cumpar?

Cand v-ati hotarat asupra unui produs, apasati pe butonul "adauga in cos".
La pasul urmator se selecteaza cantitatea dorita. Daca doriti sa achizitionati si alte produse, dati click pe butonul "Inapoi " si procedati identic ca la pasul anterior. Dupa ce ati ales produsele si cantitatile dorite, se apasa pe "Continua"
La pasul urmator, daca aveti cont un cont creat,va trebuie sa intrati in cont, sau daca nu aveti deja un cont de client, trebuie facut un cont nou. Atentie, toate campurile sunt obligatorii.

In acest pas puteti opta pentru folosirea unui voucher cadou, a unui cupon de discount sau sa solicitati o estimare de costuri, la oricare dintre solicitarile facute operatorii nostrii sunt bucurosi sa va raspunda!

Ulterior puteti opta pentru a continua cumparaturile, fapt ce se realizeaza prin apasarea butonului “Continua Cumparaturile”, sau sa finalizati comanda deja initiate prin apasarea butonului “ Comanda”.


Cum platesc?

Pentru plata produselor achizitionate aveti la dispozitie urmatoarele modalitati de plata:
plata in numerar la magazinul ZASS ELECTROCENTER 
plata prin transfer bancar


Datele de facturare

Daca doriti factura eliberata pentru persoana fizica, va trebui sa completati toate campurile necesare cu Nume, Adresa, CNP si serie CI. Daca doriti factura eliberata pentru persoana juridica, trebuie de asemenea completate toate campurile.


Confirmarea comenzii

In momentul finalizarii comenzii, vi se trimite automat un e-mail de confirmare cu produsele solicitate si suma de achitat, datele referitoare la livrare si modalitatea de plata. In cel mai scurt timp, veti fi contactat de un operator pentru a stabili toate detaliile si pentru a va preciza costurile livrarii, daca este cazul.